De bedste røgmaskiner i 2022, findes her.

Vi har her hos ‘Røgmaskine.dk’ undersøgt markedet for røgmaskiner og foretaget en forbrugerguidetest for at finde frem til de bedste røgmaskiner på markedet i 2022. Udvalgte røgmaskiner til små og store arealer samt Hazer røgmaskiner er blevet testet, og gennem brugeranmeldelser og vurderinger er de bedste røgmaskiner i hver kategori kåret som vinder.

Når du skal købe en røgmaskine, skal du overveje hvad du skal bruge den til, for der er nemlig kæmpe forskel på de forskellige typer af røgmaskiner og deres effekter. Skal du bruge den til en privatfest, kan du vælge en mindre røgmaskine og skal du bruge den til et større setup f.eks. til et diskotek eller scene, kan du vælge en større og kraftigere røgmaskine, der kan dække store arealer.

 

Hvordan virker en røgmaskine? 

En røgmaskine har brug for røgvæske for at virke. Røgmaskinen fungerer på den måde, at røgvæsken pumpes ind i et varmelegeme i maskinen, så væsken bliver opvarmet og til sidst blæses røgvæsken ud som røg/damp. Røgen varierer i tæthed, alt efter hvilken røgvæske man har valgt at anvende og hvor tyk den er. Du kan ofte vælge mellem Light, Medium eller Heavy.

 

Hvilken røgvæske skal jeg bruge? 

Typen af røgvæske du skal bruge, afhænger af din maskine. De fleste røgmaskiner er vandbaseret, men en Hazer er f.eks. ofte oliebaseret. Vi anbefaler dig at læse manualen for din maskine for at være helt sikker på, hvilken røgvæske du skal bruge.

.

Placering af røgmaskinen

Uanset hvad du skal bruge din røgmaskine til, skal den placeres uden for rækkevidde af de personer der er til stede. På grund af maskinens varmelegeme er røgen for det meste meget varm, når den kommer ud af maskinen, så tænk derfor over hvor det er smart at placere den. Du kan også overveje om din røgmaskine enten skal stå eller hænge, alt efter hvilken effekt, du går efter.

Testvinder af røgmaskiner til små arealer

Røgmaskiner kan spice enhver fest op og skabe en helt unik stemning! Du har sikkert oplevet magien fra en røgmaskine på et diskotek, scene, koncert eller teaterforestilling. Røgmaskiner er med til at forstærke oplevelser og skabe en mere intens stemning. Gør du også brug af lyseffekter, hjælper en røgmaskine med at få effekterne op på næste niveau. Uanset om du har en discokugle eller et større setup med flere lyseffekter, vil en røgmaskine forstærke lysoplevelsen på den måde, at røgmaskinen lægger et tyndt lag af røg i luften, så strålerne fra lyset vil forplante sig i røgen, og dette skaber tilsammen en virkelig cool effekt.
Er du på udkig efter en røgmaskine til små arealer?

Skal du bruge en røgmaskine til et mindre lokale, anbefaler vi Eurolite N-12 Hybrid Røgmaskine! Du får en unik røgmaskine med indbygget lyseffekt, som følger musikken. Den har en effekt på 430 Watt og leverer op til 14 m³ røg i minuttet med en stråle på op til 2,5 meter. Der følger en fjernbetjening med, som gør maskinen meget nem at bruge. Med denne røgmaskine er du sikret god kvalitet til en billig pris. Det er den perfekte røgmaskine til at få gang i en god fest og med den indbyggede lyseffekt, får du endda 2-i-1.

Eurolite N-12 hybrid røgmaskine og lys-effekt

Kan købes for kun

459 kr.

Inkl. moms
Derfor skal du vælge lige netop denne
Denne Eurolite N-12 hybrid røgmaskine er utrolig god til prisen. Hvis man ønsker en lille og komfortabel røgmaskine, hvorledes der også er indbygget lys i maskinen skal man helt sikkert vælge denne. Denne røgmaskine vil helt sikkert sætte gang i dit arrangement!
Udvalgte specifikationer
N

430 W med indbygget lyseffekt

N

Op til 14 m3 røg i minuttet med en stråle op til 2,5 m.

N

Indbygget varmesikring

N

Væskebeholder på 0,3L

N

Forbrug: 12ml i minuttet

N

Inkl. fjernbetjening

Clearblue digital graviditets med uge indikator

459,00 DKK

Set hos Music2You

Testvinder af røgmaskiner til store arealer

Når du skal holde et stort arrangement eller en fest for en masse mennesker, har du brug for et stort areal folk kan slå sig løs på. Men hvordan formår du at skabe en stemning for så mange mennesker? Her har vi røgmaskiner til store arealer, der formår at alle oplever den magiske stemning, så du kan læne dig tilbage og nyde det, uden at skulle være nervøs for at folk har det sjovt. Røgmaskiner til større arealer anses som værende professionelle maskiner med flere indstillinger og højere Watt og kan dermed skyde røg ud på et større m3 areal. Med følgende maskine kan du være sikker på at du er godt udrustet til at holde de fedeste fester fremadrettet.
Er du på udkig efter en røgmaskine til store arealer?

Antari Z-1200II Røgmaskine er den ultimative bedste på markedet, hvis du er på udkig efter en røgmaskine til store arealer. Den har en effekt på 1200 Watt, som gør den utrolig kraftig. Den kan helt sikkert forvandle dansegulvet til den perfekte røgsky og sørge for den fedeste partystemning. Du kan enten styre røgmaskinen med DMX, direkte på maskinen eller med den inkluderede trådløse fjernbetjening, som gør den supernem at styre. Du får også et medfølgende beslag, som gør det nemt og hurtigt at hænge røgmaskinen op.

Vælger du denne røgmaskine fra Antari, får du en topprofessionel røgmaskine og den ultimative røgoplevelse, da virksomheden har specialiseret sig i at udvikle røgmaskiner og har produceret produkter inden for branchen siden 1984.

Antari Z-1200II Røgmaskine

Kan købes for kun

2.549 kr.

Inkl. moms
Derfor skal du vælge lige netop denne
Denne antari Z-1200II røgmaskine er helt fantastisk til at producere store mængder røg i et lokale. Så hvis man ønsker at imponere sine gæster til festen og sparke benene væk under dem. skal man helt sikkert vælge denne model.
Udvalgte specifikationer
N

1.200 W

N

Op til 510 m3 røg i min.

N

Wireless + timer remote

N

2,5 liter væskebeholder

N

L: 458 W:243 H:177

Clearblue digital graviditets med uge indikator

2.549,00 DKK

Set hos Music2You

Testvinder af Hazer røgmaskiner

En Hazer røgmaskine fungerer en smule anderledes end en almindelig røgmaskine, som blæser en kraftig røgsky ud i en høj fart. En Hazer røgmaskine fungerer ved hjælp af en kompressor og en vand- eller oliebaseret væske, som skaber små partikler der blæses ud i lokalet. Denne proces giver en mere stille men kontinuerlig tynd røg, der nærmest ligner tåge. Dette skaber en virkelig fed stemning ved at sløre udsynet og gør den perfekt til scenebrug, koncerter, diskoteker, som element til dit lysshow eller lignende. Grundet en Hazers funktioner kaldes denne også ofte en tågemaskine, haze maskine eller blot hazer. En hazer skaber skaber ikke kun en fed oplevelse ved hjælp af tågen, men giver også en helt særlig duft, som er den karakteristiske og sødlige duft, du sikkert selv kender fra diskoteker, koncerter og lignende.

Denne Hazer Boxer røgmaskine fra Skylit har fået de bedste anmeldelser blandt forbrugere og er derfor testvinderen blandt Hazer-maskiner! Det specielle ved denne maskine er, at den giver en bestemt type røg, som er med til at fremhæve dit lysshow, da man kan se hele lysstrålen og ikke kun der, hvor lyset rammer. Røgen fra denne Hazer røgmaskine er tykkere end normale røgmaskiner, og dette giver en unik effekt til dit lysshow og skaber en super cool stemning.

Den har en effekt på 600 Watt og kan køre på timer. Den kan kontrolleres via DMX eller med den medfølgende fjernbetjening. Den kommer i en indbygget transportabel kasse, som gør den nem at have med rundt. Den har en masse indstillinger og du kan derfor skabe lige præcis de effekter, som du ønsker.

Skylit HAZER BOXER

Kan købes for kun

3.599 kr.

Inkl. moms
Derfor skal du vælge lige netop denne
Denne Skylit Hazer Boxer er perfekt til scenebrug mm. Maskinen sender tynd røg ud i luften, der giver lysshowet en enestående effekt, da lyset kan ses i røgen på en helt unik måde. Denne maskine er velegnet til proffessionel brug. Maskinen er indbygget i en transportabel kasse, der gør du let kan rykke rundt på scenens set-up, så du kan levere den bedste stemning.
Udvalgte specifikationer
N

600 W

N

Kapacitet på 1,7 liter

N

Vægt: 17,8 kg.

N

Mål: L: 460 mm. B: 320 mm. H: 300 mm.

N

Inkl. fjernbetjening

N

Mulighed for komplet styring via DMX

Clearblue digital graviditets med uge indikator

3.599,00 DKK

Set hos Music2You

Del artiklen på

pinterest facebook